Fra: Ríkharður Kristjánsson [rikhardur@iav.is]
Sendt: 10. december 2010 12:02
Til: anders.ostergard@ely-keskus.fi; bjorn.silfverberg@wspgroup.fi; bjorn.steinset@vegvesen.no; bjorn.selnes@vegvesen.no; Bo Wamsler; christian.rokke@vegvesen.no; Myhre Even; gerd.astrom@vv.se; Botten Hanne; Hans Jørgen Larsen; Buvik Harald; Haraldur.Sigursteinsson@vegagerdin.is; heidi.berg@vianova.no; Jens E Pedersen; Granlund Johan; jyrki.paavilainen@ramboll.fi; kjersti.boag@vegvesen.no; Ekman Lars; lars.fridh@vv.se; Lise Gerd Pedersen; ljo@lmkvej.dk; msalermo@cc.hut.fi; marit.ulveseth@vegvesen.no; marten.johansson@akeri.se; olli.niskanen@tiehallinto.fi; risto.kiviluoma@wspgroup.fi; Johansson Roger; stefan.berg@vv.se; stein.kleiven@vv.se; Torfinn Larsen; vifo@cowi.dk; jon.skuli.indridason@efla.is; marit.liv.solbjorg@ramboll.no; karin.renstrom@trafikdesign.se
Cc: lh@lv.fi; marit.langaas@vegvesen.no; Marianne Worm; Par-Hakan.Appel@liikennevirasto.fi; per-erik.winberg@trafikverket.se; Ólafur Bjarnason; thi@vegagerdin.is; thorir.ingason@vegagerdin.is; g.petur.matthiasson@vegagerdin.is; hreinn.haraldsson@vegagerdin.is
Emne: Sprog på sessioner på Via Nordica 2012

Kære venner.

Det blev besluttet på forbundsstyremødet i Stockholm den 26.11.2010 at det officielle sprog på kongressen Via Nordica 2012 skulle fortsat være skandinavisk og at foredrag på skandinavisk sprog bliver simultantolket til engelsk. Der satses på samme model som var brugt i Finland 2008 hvor en ”line” af sessioner var på engelsk. Plenum sessionerne bliver holdt på engelsk.

Vi vil derfor spørge udvalgene hvilken af jer har mulighed og vil tilbyde at holde jeres session på engelsk.

Det er nødvendigt for os at vide dette før vi sender ud programmet eftersom vi muligvis bliver nød til omstrukturere programmet da deltagere sikkert vil vælge session ikke kun på grund af tema men også med hensyn til sprog. Det er også værd for udvalgene at tænke på det i denne sammenhæng at selvom sessioner på skandinavisk vil blive oversat til engelsk ville det måske være lettere hvis de var på engelsk og måske ville de tiltrække mere opmærksomhed (deltagere fra de baltiske lande samt yngre Islændinge og Finner som ikke forstår skandinavisk).

Vi beder jer derfor at oplyse os om sproget på sessionen senest den 15.1.2011.

Vi påminder jer også om at sende os oplysninger vedrørende stand på udstillingen, specielt om udvalget ikke behøver en stand men også hvis I har specielle ønsker i den sammenhæng, jfr. mail sent til ledende formænd og sekretærer d. 15. oktober 2010. Sidste frist for dette er også sat til 15.1.2011 og hvis vi ikke får svar regner vi med at vedkommende udvalg ønsker en stand på c.a. 10 kvm. på udstillingen.

Venlig hilsen

Ríkharður Kristjánsson

Þórir Ingason

 

 

Ríkharður Kristjánsson
Dr. Ing Civ. Eng.

Hönnunarstjóri

Design Manager

Höfðabakka 9 - 110 Reykjavík Iceland
tel +354 530 4206 –- fax +354 530 4205

mobile +354 693 4206

rikhardur@iav.is

www.iav.is